Bartender till Carotte Staff i Göteborg


Arbetsgivare: Carotte Staff
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-06-12

Om tjänsten

Carotte Staff växer och expanderar i raketfart vilket gör att vi nu söker nya stjärnor till vår stora satsning i Göteborg som, tillsammans med oss, vill ta besöksnäringen till en annan nivå. Carotte Staffs vision är att höja service-, kvalitets och kompetensnivån i hela branschen.

Som bartender kan du jobba med allt från stora konserter till företagsarrangemang och privata tillställningar. Uppdragen varierar och anpassas utefter dina kunskaper samt intressen. Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar, cateringbolag och hotellkedjor till moderna kontorshotell. Arbetet är främst förlagt under kväll- och helgtid och passar därmed perfekt att kombinera med studier, annat heltid- eller deltidsjobb. För rätt person finns det tydliga och spännande utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att:

- Stå i bar och servera dryck
- Blanda olika drinkar
- Se till att det är snyggt och prydligt runtomkring bardisken
- Hantera betalning

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från event/som bartender och vill ha ett kul extraarbete kvällar och helger.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet från att ha arbetat som bartender
- Kan tala svenska eller engelska obehindrat
- Är social, utåtriktad och gillar att stå i centrum
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning

Det är meriterande om du…

- Har en bartender utbildning och/eller erfarenhet inom mixologi

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen gillar du att stå i centrum, är social och utåtriktad. Vidare tycker du om att ha mycket folk omkring dig och är lösningsorienterad.

Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om oss

Carotte, grundat 1982, är ett av Stockholms äldsta och numera största event- och cateringföretag. Idag driver vi branschen framåt genom stora onlinesatsningar, vårt bemanningsbolag Carotte Staff samt vällagad och nyskapande catering - hjärtat i vår verksamhet. Carotte har vuxit kraftigt de senaste åren och vi fortsätter att satsa på stora event och fester. Idag har Carotte som enda bolag i branschen allt under samma tak, från mat och dryck till personal, dekor och projektledning. Vi har därmed full kontroll på våra leveranser och tar fullt ansvar för våra kunders event. Inom Carotte ryms även flera restauranger och vi är 50 medarbetare med det gemensamma målet att bli bäst i Sverige på nyskapande service & event.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående/Löpande

Omfattning: Extra vid behov, ofta kväll/helg

Lön: Timlön

Placering: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Det kan hända att vi tillsätter rollen innan utsatt slutdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på negin@carottestaff.se (mailto:rekrytering@carottestaff.se)

mailto:rekrytering@carottestaff.se)

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Kungsportsavenyen 21, Göteborg
Carotte Staff
Kungsportsavenyen 21
41136 GöteborgEscape Room Stockholm