Flexibel personlig assistent på 80-100%, sökes till 18-årig tjej i Årsta!


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-13

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag är en 18-årig tjej som nu söker en ny personlig assistent. Då jag sitter i rullstol söker jag dig som kan kompensera mig med det jag fysiskt behöver hjälp med i min vardag.

Om tjänsten:
Tjänstens omfattning är 80-100%, förlagt på dagtid och natt både på vardagar och helger. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Dina arbetsuppgifter och vart du befinner dig under arbetspassen kommer att variera: ibland sitter du med mig på lektionstid, ibland är du med bland mina vänner eller följer med på en resa. Det är alltså ett serviceyrke och jag är inte i behov av vård.

Du som söker:
Jag söker dig som är inkännande, självgående, lättsam och trygg i dig själv. Erfarenhet är inget krav och du behöver heller inte dela mina intressen, men om du gillar konserter, secondhand butiker och att ta en fika kommer du säkerligen att trivas. Detta jobb passar dig som är mellan 20 - 30 år. Jag ser gärna att du som söker är kvinna och har för avsikt att stanna i yrkesrollen ett tag framöver.
Även om mitt liv ofta är fyllt av olika aktiviteter måste du vara bekväm med att ibland ha en mer passiv roll. Det är därför viktigt att du har en känsla för när du ska hålla dig i bakgrunden men samtidigt ha förmågan att se när jag behöver hjälp.

Skicka in din ansökan där du beskriver vem du är och varför just du skulle passa att arbeta hos mig. Jag hoppas att vi hörs!

Tillträde: Omgående
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform - så längre uppdraget varar samt timanställning.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Om lön

Fast lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid/
Ej specificerat
Sarah Kopp,
Warfvinges väg 39
Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251 StockholmEscape Room Stockholm