IT Arbetsplatstekniker


Arbetsgivare: Quest Consulting
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-07-01

Jr Arbetsplatstekniker:

Uppdraget innebär arbete med bland annat Inkoppling och urkoppling datorer, installation av datorer, utplacering av nya datorer på kliniker, borttagning av gamla datorer, dokumentation.

Din profil:

Rollen kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga på svenska såväl skriftligt som muntligt och förmåga att arbeta självständigt samt i grupp.

Du behöver ha erfarenhet av Windows 7 och 10, vara duktig på problemlösning, du behöver även ha lite tidigare erfarenhet exempel via praktik eller feriearbete.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper

Din ansökan:

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post info@quest.se

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Quest Consulting:

Quest Consulting är ett auktoriserad konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Arbetslivserfarenhet

Helpdesktekniker / Supporttekniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Quest Consulting
Upplandsgatan 7 11123 Stockholm
Quest Consulting
Upplandsgatan 7
11123 StockholmEscape Room Stockholm