Regionservice söker gruppchef till Måltider


Arbetsgivare: Region Sörmland
Arbetsort: Nyköping
Publiceringdatum: 2019-07-03

Måltider, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Regionservice söker gruppchef till Måltider Södra!
Är du en person som brinner för att skapa måltidsupplevelser för dina gäster, har service som ledstjärna och vill vara med och utveckla måltidsverksamheten inom Region Sörmland? Är du intresserad av att skapa ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap genom synlighet och värdegrundande arbete? Vill du vara med och införa vårt nya måltidssystem Fleximat och driftsätta ett helt nytt produktionskök efter årsskiftet? Då kan du vara vår nästa gruppchef för måltidsverksamheten på Måltider Södra.

Om oss
Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.

Regionservice ska skapa förutsättningar för att uppfylla Region Sörmlands uppdrag på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det gör vi genom att ha lyhördhet för och förstå våra kunders behov. Vi utvecklar och tillhandahåller stödtjänster av olika slag till Region Sörmlands alla verksamheter, politiken, patienter och besökare. Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som måltider, transport, lokalvård och vårdnära service.

Måltider ingår i Verksamhetsservice, som är en del av Regionservice. Uppdraget för Måltider är att ansvara för produktion och leverans av kvalitativt, god och näringsriktig patient-, restaurang- och cateringmåltider samt driva caféer och butiker och konferensservice på Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset, Kullbergska sjukhuset samt Regionsjukhuset Karsudden.

I uppdraget ingår att utveckla den interna måltidsprocessen med tillhörande rutiner och system för att ge kostnadsmässiga, kvalitativa, affärsmässiga och administrativa fördelar till gagn för både den egna verksamheten samt Hälso- och sjukvården.

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef för Måltider ansvarar du för ledning och utveckling av verksamheten inom ansvarsområdet Måltider. Gruppchefen ingår också i ledningsgruppen för enheten Måltider och ska även där aktivt medverka i ledning och utveckling av hela enheten. Du har personalansvar för underställd personal med alla de sammanhörande uppgifterna kopplat till medarbetaren och ansvarar för utveckling inom ramen för uppdraget såsom medarbetar- och lönesamtal, uppföljning, rehab processer, introduktionsprogram, rekryteringsprocesser och att säkerställa att arbetsplatsen är hälsosam och säker. Det ingår även i uppdraget ett ekonomiskt ansvar gällande planering, ledning och styrning samt uppföljning som skapar förutsättningar så att mål och resultat för arbetsområdet uppfylls. I din roll som gruppchef förväntas du skapa resultat genom ett engagerat, tydligt och coachande ledarskap.

Din kompetens
Vi söker dig som har:


• Relevant högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Erfarenhet av arbetsledning med personal och resultatansvar.
• Erfarenhet av restaurang och/eller storhushållsarbete.
• Förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut.
• Kunkskap att planera óch organisera arbetet strukturerat och effektivt.
• Förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift.


Vi ser det som meriterande om du har:


• Erfarenhet av arbete inom offentlig måltidsverksamhet.
• Erfarenhet av kostdataprogram (AIVO/Matilda).
• Erfarenhet av budgetarbete och uppföljning.


Vi värdesätter personliga kompetenser samt goda referenser!

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Niklas Tranemyr, 073-866 93 40, niklas.tranemyr@regionsormland.se
HR-specialist Alexandra Edenfeldt, 072-084 02 19, alexandra.edenfeldt@regionsormland.se
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Regionservice!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-04.
Intervjuer sker löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Kökschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Repslagaregatan 19
Region Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping
Ange referens RVLS-19-037Escape Room Stockholm