Lärare årskurs 1, Aspuddens skola


Arbetsgivare: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-07-08

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Stockholm växer som aldrig förr.

Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en skola som arbetar efter PRIO-struktur som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du ska kunna tänka dig att arbeta ämnesinriktat och har en god utbildning.

Tjänsten innebär att du tar emot en årskurs 1 och följer dem tom årskurs 3.

Känn dig varmt välkommen till vår skola!Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om lön

månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Josefine Johnsson, Telefonnummer: 0850822280, 076 12 22 280
Kitt Marteng Lärarförbundet, Telefonnummer: 08- 508 33 498
Gunilla Lindhagen LR, Telefonnummer: 08-508 45 923
Blommensbergsvägen 166
Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Blommensbergsvägen 166
12655 Hägersten
Ange referens 2019/4464Escape Room Stockholm