Stora Coop Nyköping söker kolonialansvarig säljare


Arbetsgivare: Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
Arbetsort: Nyköping
Publiceringdatum: 2019-07-09

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se. Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.
Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.Stora Coop Nyköping söker kolonialansvarig säljare

Det finns några saker i livet som alla gör och har gemensamt, att äta mat är en sådan sak. Det kanske är uppenbart att vi som jobbar på Coop har matglädje i fokus som en gemensam nämnare. Matglädje är viktigt men vad som är ännu viktigare för oss är hållbarhet och vi kan därför stolt presentera oss som Sveriges mest hållbara varumärke 2018.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Vem söker vi?

Som avdelningsansvarig säljare har du utöver det dagliga arbetet som förkommer i butik, såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete ett speciellt varuområde som du ansvarar för, vår Kolonialavdelning. Det innebär att du ska se till att det området är välfyllt, inbjudande och levande alla dagar i veckan. Du jobbar även ständigt mot uppsatta mål.

Utöver detta består dina arbetsuppgifter även av att:

• Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
• Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
• Skylta om i butiken
• Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
• Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat
Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att hantera stressiga situationer. Meriterande är om du har erfarenhet och kompetens inom området sedan tidigare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg. Arbetet är fysiskt krävande.

Övrigt
Tillträdesdag omgående eller efter överenskommelse.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
I samband med denna rekrytering samarbetar Coop med Retail Staffing och ansvarig rekryterare.

Arbetslivserfarenhet

Avdelningschef, butik: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Daniel Gustafsson, Retail Store Recruiter, Telefonnummer: 0739177959
daniel.gustafsson@retailstaffing.se
Drottninggatan 31
Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
Drottninggatan 31
41114 GöteborgEscape Room Stockholm