Vik Socialsekreterare


Arbetsgivare: Gislaveds kommun
Arbetsort: Gislaved
Publiceringdatum: 2019-07-17

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats.

Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Vi söker en socialsekreterare till Vuxenenheten. Tjänsten är ett vikariat på ett år för en av våra socialsekreterare som kommer att vara föräldraledig.


Arbetsuppgifter
Som Socialsekreterare vid Vuxenenheten kommer du att arbeta med ärenden gällande missbruk/beroende i ett inarbetat team där Du förutom handläggarkollegor även har ett nära samarbete med behandlare i Öppenvården och vårt egna boende. Du kommer att handlägga ärenden enligt Socialtjänstlagen och LVM. Vuxenenheten handlägger även ärenden rörande Våld i nära relationer. Enheten består av en Gruppledare och fem handläggare. Vi har en väl utbyggd öppenvård och ett boende inom enheten som vi samarbetar med. Dessutom finns en öppenvårdsmottagning samt en mottagning för ungdomar med drogrelaterade problem, Ung Individ med två behandlare. Som Socialsekreterare är du ansvarig för utredningar och uppföljning enligt SoL. Vi använder ASI som utrednings och uppföljnings instrument.

Kvalifikationer
Vi söker Dig med Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som relevant för tjänsten.

Kunskaper i MI samt ASI är meriterande.

Erfarenhet krävs.Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetslivserfarenhet

Socialsekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

40 tim/vecka. Tillträde: 20191001 eller enligt överenskommelse
Visstidsanställning
Sandra Zvonar, Telefonnummer: 037182970
Anders Holmqvist, Telefonnummer: 037181686
Facklig företrädare nås via kontaktcenter, Telefonnummer: 0371-810 00
Gislaveds kommun
Gislaveds kommun
Gislaveds kommun
33230 Gislaved
Ange referens 2019/379Escape Room Stockholm