Kundtjänstmedarbetare i Göteborg


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-07-18

Kundtjänstmedarbetare i Göteborg
Trivs du av att arbeta med människor och att leverera förstklassig service? Brukar du få höra att du är en problemlösare med ett härligt humör som ofta smittar av sig? Kan du se dig i en roll där du arbetar med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg? Vill du få möjligheten att göra det du drivs av allra mest utav; rådgiva och hjälpa? Om du tycker att detta låter som något för dig då har vi det perfekta jobbet för dig.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.
Som kundtjänstmedarbetare använder du telefonen och datorn som dina främsta arbetsredskap. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta hand inkommande samtal via telefon, mejl och i vissa fall chatt där du kommer att ha en rådgivande roll gentemot företages kunder. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att få chansen att utvecklas, växa och bygga på samtalsteknik och produkt och tjänstkunskap. En arbetsdag kan se ut som följande:
-Bistå kunder med service via telefon och mail
-Genomföra administrativa arbetsuppgifter som tillkommer

omfattning.
Omfattning av denna tjänst kan variera och arbetstiderna kan se olika ut. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan jobba dag, kväll som helg.

kvalifikationer.
För att lyckas i rollen ser vi att du har en förmåga att snabbt ta in ny kunskap och trivs i en roll som är rådgivande. Att ta egna initiativ, är social, lugn och kan prioritera så kommer du att bli en uppskattad kollega och medarbetare hos oss och våra kunder.

Du bör ha med dig:
-Minst 1 års serviceerfarenhet
-Avklarad gymnasieutbildning
-Goda kunskaper i svensk och engelska i såväl tal som skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.
2019-08-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Hanna Orderud, hanna.orderud@randstad.se

om randstad.
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Södra Hamngatan 35, 41114 GÖTEBORG
Randstad AB
Södra Hamngatan 35
41114 GÖTEBORG
Ange referens 201237447Escape Room Stockholm