Nu söker vi konditor/bagare i Malmö för jobb under sommaren


Arbetsgivare: Storesupport
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-07-26

Vi på Storesupport fortsätter växa och söker nu nya medarbetare som brinner för service och vill utvecklas inom handeln. Bli en del av vårt team och ta dig in i branschen med oändliga utvecklingsmöjligheter!
Nu söker vi konditor/bagare i Malmö för jobb under sommaren.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar alla uppgifter i Konditori/bageri så som tårtor/bakelser och övrigt förekommande konditoriuppgifter.

Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi söker efter dig som är idérik och vill få utlopp för din kreativitet. Du har hög kunskap om råvaror och brinner för hög kvalité. Du är initiativtagande, ordningsam och trivs med många bollar i luften.

Vi söker dig som harkonditoreller bagarutbildning eller dig som har erfarenhet av branschen. Mycket meriterande är om du tidigare arbetat somkonditoreller bagareinom dagligvaruhandeln.

Arbetstider Tjänsten omfattar bla. arbete under veckorna 34-35.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare / Medarbetare, dagligvaror: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Stefan Rudberg, Telefonnummer: 0733-518 235
stefan.rudberg@storesupport.se
Hyllie Boulevard, Malmö
Storesupport
Hyllie Boulevard
21532 MalmöEscape Room Stockholm