Junior Supporttekniker


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-08-01

Junior Supporttekniker
Har du ett stort intresse för IT och vill gärna utvecklas? LM Improve IT expanderar och söker en Junior Supporttekniker som brinner för IT!

LM Improve IT brinner för att kundernas IT miljö ska fungera smärtfritt. Med tjänster som täcker drift & underhåll, backuper samt lokal- och molnlagring är LM Improve IT ett säkert val för att IT miljön ska fungera som den ska. Som supporttekniker kommer du att delvist vara på plats hos kund och erbjuda stöd och support. Du kommer även att jobba från kontoret där en hel del av supporten sker.

Ditt ansvar ligger i att ge bästa möjliga service till kunden och att bidra med din expertis. Du agerar stöd, IT-support och står till tjänst för att vardagliga IT-problem ska lösas på ett smidigt sätt. Du kommer att vara placerad hos kund 50% medan resterande tid spenderas inhouse.

Kvalifikationer:

Svenska & engelska flytande i tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• Intresse för IT, god datorvana samt nätverkskunskaper
Vem du är:
Vi tror att du nyligen blivit klar med dina studier och är motiverad att ta ditt första kliv i IT-branschen. Du bör vara driven och ständigt sträva efter att utvecklas. Eftersom rollen som Junior Supporttekniker kräver att man är hos kund så behöver du vara lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Det är starkt meriterande ifall du har gått en IT utbildning och/eller har praktiskt erfarenhet av IT-support från till exempel praktik.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad Technologies. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pietro Mattei (pietro.mattei@randstad.se / 0702-428584)

Om LM Improve IT:
LM Improve IT är ett familjärt bolag som har funnits i över nio år. Bolagets tjänster består av IT-lösningar, digital kommunikation, varumärkesutveckling samt fotografering. De är idag fyra anställda inklusive VD där hälften är tjejer. Förutom en trevlig arbetsplats där du får chansen att utvecklas erbjuder LM Improve IT ett komplett förmånspaket som inkluderar bl.a. friskvård och pension. För mer information besök https://lmimproveit.com/. [ http://lmimproveit.com/ ]
Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Pietro Mattei, Telefonnummer: 0702428584
pietro.mattei@randstad.se
Södra Hamngatan 35, 41114 GÖTEBORG
Randstad AB
Södra Hamngatan 35
41114 GÖTEBORG
Ange referens 201238269Escape Room Stockholm