ARBETSHANDLEDARE – timvikarie, daglig verksamhet Ref. nr 2350


Arbetsgivare: Håbo kommun
Arbetsort: Håbo
Publiceringdatum: 2019-08-05

Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa.
Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter.
I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet.

Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. För oss är det en självklarhet att ständigt arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Hållbar miljö, hälsa och välbefinnande samt teknisk utveckling är några viktiga ingredienser i det arbetet.

Vi arbetar för en verksamhet med ett långsiktigt perspektiv och goda möten som stödjer människor till ett självständigt liv.

Vi strävar efter en organisation med servicekänsla, tillgänglighet och pålitlighet där de ekonomiska resurserna vi har tilldelats, används på ett effektivt sätt.
Har du lätt för att se det positiva och få andra att känna sig viktiga.
Tror du att alla människor har oande inneboende resureser?

Då tror vi att vi kan erbjuda dig ett roligt och viktigt arbete som arbeteshandledare i vår dagligaverksamhet. Dagligverksamhet i Håbo kommun består av ett flertal arbetsgrupper med olika inrikningar och sysselsättningar. Exempelvis Café verksamhet, inne/ute servicegrupper, demontering, APV och FOKUS (Förmåga, Omsorg, Kommunikation, Utveckling och Stimulans).
Vårt mål är att erbjuda den enskilde arbetstagaren meningsfull sysselsättning, utveckling och gemenskap utifrån arbetstagarens individuella önskemål, med utgångspunkt utifrån uppdrag och genomförandeplan.

Vi vill välkomna dig som brinner för att stötta andra till en stimulerande och utvecklande arbetsvardag. Vi önskar att du har en adekvat utbildning på minst gymnasienivå, gärna med pedagogsik inrikning. Kunskap om tydliggörandepedagogik samt AKK är en merit, lika så körkort. Persolig lämplighet är viktigt eftersom arbetet bygger på att skapa tillit i relation.

Eftersom dokumentation ingår i det dagliga arbetet och fler arbetstagre har behov av stöd i sin kommunikation är det vktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid ordinarie arbetshandledares frånvaro. Ev. kommer vi ha behov av ett längre vikariat.
Arbetstiderna är dagtid måndag - fredag.
Om du känner igen dig i ovanstående och hoppas vi att du så snart som möljigt skickar in din ansökan, intervjuer kommer ske löpande.
Vi ser fram emot att få möte dig!


Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Timvikarie vid ordinarie medarbetares frånvaro, ev. ett längre vikariat
Varierande, rings in vid behov
Anna Skoglund, Gruppledare, Telefonnummer: 0171 - 527 72
anna.skoglund@habo.se
Kalmarvägen 5 alt. Sköldvägen 2
Håbo kommun
Dagligverksamhet Kalmarvägen 5
74631 HåboEscape Room Stockholm