Vik logoped till Logopedmottagningen Rinkeby


Arbetsgivare: Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-08-08

På Logopedi Västra är vi tillsammans ca 35 medarbetare som gör dyslexiutredningar, utreder och behandlar tal- och språkstörningar, neurologiska tal-, språk- och sväljsvårigheter, stamning, samt röststörningar. Förutom individuella behandlingar erbjuder vi gruppinsatser t ex TAKK och kommunikationskurser för föräldrar.
Logopedi Västra inom logopedverksamheten i SLSO har fem mottagningar i Region Stockholm: Logopedmottagningarna Kista, Hässelby, Rinkeby, Traneberg och Stureplan, och inom kort öppnar vi även i Vällingby.
Då en av våra medarbetare i Rinkeby nu ska vara föräldraledig söker vi en vikarie, fr om oktober 2019 t o m september 2020.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär framförallt utredning och behandling av barns tal- och språksvårigheter, samt talflytsstörningar. I arbetet ingår kontakt med förskola och skola, skolhälsovård och pedagoger. Då vi på vår mottagning i Rinkeby även tar emot andra patientgrupper behöver du vara öppen för att arbeta med andra diagnoser om behov uppstår.
Anställningsform:
Tillsvidaretjänst fr o m 1 oktober eller enligt överenskommelse. Heltid.
Vi har flextidsavtal. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har intresse för och erfarenhet av flerspråkighet. Utbildning i PCI, Lidcombe och DCM är meriterande. Svenskakunskaper motsvarande lägst nivå C1.
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, vilket bland annat innebär att du är flexibel, ansvarstagande och förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta tillsammans med kollegor för att nå ett gemensamt mål.
Du har en hög arbetskapacitet och intresse av att arbeta med utveckling och förbättring för att säkerställa att våra patienter ska kunna fortsätta erbjudas utmärkta logopediska insatser.
Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning.
Sista ansökningsdag: 2019-08-31
Välkommen med din ansökan!

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid
Anita Dellmar, Telefonnummer: 08-123 367 62
anita.dellmar@sll.se
Pia Hallgren, Telefonnummer: 08-123 390 08
pia.hallgren@sll.se
Aina Blom, Facklig representant, Telefonnummer: 0707-63 01 29
aina.blom@sll.se
Rinkebysvängen 70A
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Rinkebysvängen 70A
16374 Spånga
Ange referens 164665Escape Room Stockholm