Medicinsk sekreterare? Häng med oss på vägen mot framtidens sjukvård!


Arbetsgivare: Frölunda Specialistsjukhus, Medicinmottagningen
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-08-13

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Nu rustar vi för framtiden och från 1 januari 2019 ingår Frölunda Specialistsjukhus i den nybildade förvaltningen ”sjukhusen i väster” tillsammans med Angereds närsjukhus, Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus. Inom några år kommer det även att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av den nära vården och som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.Beskrivning
Medicinmottagningen består av hjärtmottagningen, diabetesmottagningen och provtagningen.

På medicinmottagningen söker vi nu en medicinsk sekreterare att ingå i vårt team. Du kommer att vara en del i en verksamhet där många professioner samarbetar tätt med patienten i fokus.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare hos oss är du en central del i teamet kring alla våra patienter. I ditt arbete ingår att utföra och utveckla mottagningens administrativa arbetsuppgifter. Du har bland annat hand om remisshantering, utskrivning av journalanteckningar, tidbokning och skötsel av våra patientadministrativa system. Vi arbetar i journalsystemet Melior och i Elvis som är vårt patientadministrativa system.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på öppenvårdsmottagning och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetssätt och rutiner.

En förutsättning för denna tjänst är att du har god förmåga att arbeta både självständigt och prestigelöst i team. Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förändringsvilja för att hitta nya sätt att driva vården framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Heltid med möjlighet till deltid. Dagtid, måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstidsförläggning. Möjlighet till visst arbete på distans. Tillträde enligt överenskommelse.Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Markus Jonebrant, Telefonnummer: 0707-31 51 06
Marconigatan 31
Frölunda Specialistsjukhus, Medicinmottagningen
Marconigatan 31
42122 Västra frölunda
Ange referens 2019/4346Escape Room Stockholm