Butikschef - Stockholm


Arbetsgivare: Retail Knowledge Sweden AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-08-16

Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikschef - Stockholm

Vi söker nu för kunds räkning en driven och säljfokuserad Butikschef som med tryggt ledarskap kan fortsätta att driva butiken framåt. Du skapar tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Personlig försäljning är något som ligger dig varmt om hjärtat och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att inspirera dina kolleger. I din tjänst ingår att driva butiken efter kundens koncept, utveckla säljarna och vara en inspiratör och förebild. I rollen ingår även att ansvara för att följa upp nyckeltal, hålla budget samt vara aktiv i vad som händer och sker på handelsplatsen. Vi ser gärna att du drivs av entreprenörskap och kommer att ta hand och driva butiken som om det vore din egen.

Vi tror att du är en serviceminded butikschef med tycker om att bygga teamkänsla. Är van vid att ha många bollar i luften och förstår vikten av att jobba aktivt med dem. Vi vill att du som butikschef leder och utvecklar teamet i butiken och använder våra viktigaste nyckeltal i din feedback. Till det är du en duktig säljcoach som gärna leder genom att vara ett bra föredöme, även i säljet och kontakten med kund. Vi fokuserar mer på mötet med kunden och coachningen av personal än administrativa sysslor, även om sådana förekommer. Erfarenhet av rollen som butikschef är ett krav.

Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och dina kollegor. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare!

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast
Start datum: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.Vi tar ej emot ansökan via mail
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Butikschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Nybrogatan 7
Retail Knowledge Sweden AB
Nybrogatan 7
11434 Stockholm
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm