Försäkringsförmedlare till Compricer


Arbetsgivare: AMGA AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-08-16

AMGA är ett svenskägt bolag med expertis inom bank & finans, försäkring, service och försäljning. Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling.

Drivs du av att göra affärer och är intresserad av att hjälpa privatpersoner till bättre ekonomiska lösningar? Då är tjänsten hos Compricer rätt för dig!

Denna tjänst är inom ramen för vår rekryteringsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

I rollen som försäkringsförmedlare hjälper du kunder med att hitta den bästa lösningen utifrån deras behov. I samband med utbildningsstart får du genomgå en intern certifiering för försäkringsförmedling där du får alla verktyg för att du ska känna dig trygg i din roll. Du agerar som specialist där du ger professionell rådgivning och tar fram olika försäkringslösningar till privatkunder. Du arbetar med varma kunder som visat intresse för Compricers tjänster.

Som anställd hos Compricer blir du även en del av Schibsted (Blocket, Aftonbladet, Lendo m.fl.) med alla förmåner som det innebär. För dig som vill utvecklas är det en chans att få komma in i nordens största mediekoncern. Compricer lägger stor vikt vid att man ska trivas både som anställd och med sina kollegor därför är säljtävlingar, säljevent och team/bolagsaktiviteter vanligt förekommande.

Din profil

• Kan kommunicera på ett förtroendeingivande och utåtriktat sätt som får kunden att förstå.
• Affärssinne och analytisk förmåga
• Driven och resultatfokuserad
• Meriterande om erfarenhet finns av telefonförsäljning, gärna inom försäkring

Om Compricer

Compricer startades 2005 för att hjälpa privatpersoner att hitta bättre avtal för privatekonomin. De är idag Sveriges största jämförelsetjänst inom just det området. De har över 500 000 unika besökare varje månad och över 15 000 personer byter varje månad elavtal, försäkring eller privatlån hos dem.

Tjänsten är inom deras försäkringsområde och avser heltid. Tillträde kan ske omgående. Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-09-30, därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan nu.

I denna rekrytering samarbetar Compricer med AMGA. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på 076 394 22 04 alt. henrik.nordh@amga.se.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Innesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Svetsarvägen 8
AMGA AB
Svetsarvägen 8
17141 SolnaEscape Room Stockholm