Butiksmedarbetare, Tele2 Kungsgatan


Arbetsgivare: Tele2 Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-08-23

Brinner du för service och att skapa goda kundrelationer? Då kanske Tele2 är rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu en medarbetare på heltid till Tele2-butiken på Kungsgatan i Stockholm.

Vi arbetar nära våra kunder och ger service i en bransch som för många är en stor och viktig del av vardagen. Som butikssäljare på Tele2 ansvarar du för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder och samtidigt göra vardagen lite lättare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från något serviceyrke och ett stort intresse för att lära dig mer inom kundservice och försäljning. Som person är du driven, relationsskapande och drivs av att arbeta tillsammans mot butikens gemensamma mål.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen gör skillnad för våra kunder. Vi har en familjär stämning och med teamet i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion med praktik i butik, introduktion av butikschef och ett digitalt utbildningspaket. Efter ett par veckor blir du även inbjuden till en 5-dagars introduktion på vårt huvudkontor – allt för att göra dig mer rustad för butiksjobbet! På Tele2 drivs vi av intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. När du känner dig redo att utvecklas kan du bland annat söka till att bli Business Specialist, Trainer, Butikschef eller någon annan spännande roll på något av våra kontor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.

Tycker du att det låter spännande? Tveka inte att söka redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla vi anställer.

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

FixedSalary

Om anställningsvillkor

Heltid
Regular
TORSHAMNSGATAN 17, 164 40 Kista, Stockholms län
Tele2 Sverige AB
BOX 62
16494 KistaEscape Room Stockholm