Senior systemutvecklare inom Java och / eller JavaScript till Castra Sto...


Arbetsgivare: Castra
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-08-23

Castra Stockholm fortsätter att växa och nu söker vi systemutvecklare inom Java & JavaScript!

Castra är IT-bolaget för dig som söker en arbetsgivare som erbjuder stor frihet, utvecklingsmöjligheter och riktigt schysst kompensation. Hos oss får du både intressanta och långa uppdrag, stor möjlighet att påverka det som betyder mest för dig. Det kan varaarbetstid, arbetsuppgifter, lön, utbildning, delägarskap och mycket mer.

Arbetsuppgifter

Castra i Stockholm söker nu ett flertal erfarna Java & JavaScript-utvecklare. Hososs har du möjlighet till uppdrag som expertkonsult i digitaliseringsprojekt hos någon av våra kunder där du kommer att få arbeta med både nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning.

Erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av systemutveckling och vi tror att du har erfarenhet av att arbeta agilt.

Goda kunskaper inom Java, JavaScript eller båda områdena

Goda kunskaper inom React, Angular och / eller närliggande, relevanta ramverk

Minst 4 års arbetserfarenhet inom området.

Varför ska du välja oss?

Vi erbjuder en arbetsplats där du har frihet att själv styra över din tid, ersättning och utvecklingutefter dina prioriteringar i livet. På Castra finns inga begränsningar vad gäller kompetens- eller karriärutveckling.Vi erbjuder dig valmöjligheter och intressanta uppdrag, så att du kan jobba med det du tycker är roligast, på det sätt som passar dig.På Castra har du som medarbetare stora möjligheter att påverka bolaget och genomföra dina idéer genom bl.a.delägarskap, advisory board och projektgrupper.

Om Castra

Castra är ett medarbetarägt &entreprenörsdrivet konsultföretag inom IT, Systemutveckling, Agile-Management och IT-infrastruktur. Bolagetägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger vi det företag vi själva vill jobba på.

Härtror vi påfrihet, möjligheter och gemenskap. Att du som medarbetare ska ha möjlighet att utvecklas och forma ditt arbete utefter dina prioriteringar i livet.Att våra medarbetare har stora möjligheter att påverka bolaget genom delägarskap, advisory board och projektgrupper.Att det är viktigt att ha ett sammanhang, känna tillhörighet och att man har kollegor som stöttar, utvecklar och tror på en.

Vår vision är att vi ska vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att vi blivit certifierade av Great Place to Work® tre år i rad är ett bevis på att våra höga mål kring företagskultur och våra tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping och Jönköping. Castra har idag ett antal ramavtal inom offentlig sektor. Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se (http://www.castra.se/).

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?Sök direkt via länken eller kontakta Thomas.Florentin@castra.seTfn: 070-5788391

Arbetslivserfarenhet

Frontend-utvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Thomas Florentin, Telefonnummer: 0705788391
thomas.florentin@castra.se
Klarabergsviadukten, Stockholm
Castra
Klarabergsviadukten
11164 StockholmEscape Room Stockholm