Vi söker en röntgensjuksköterska med intresse för barnsjukvård!


Arbetsgivare: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Barnröntgen
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-08-27

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Verksamhetsbeskrivning

Barnröntgen är en komplett, modern röntgenavdelning inom Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus där barn och ungdomar, från nyfödda upp till18 år undersöks.

På avdelningen finns konventionella röntgenutrustningar, genomlysning, ultraljudsutrustningar, högprestanda datortomograf och två MR kameror. Varje år undersöks cirka 40 000 barn med allt ifrån enklare skelettröntgen till avancerade MR- undersökningar. På Barnröntgen arbetar vi tillsammans för att skapa en trygg miljö för barnet samtidigt som vi gör undersökningar av hög kvalitet. Forskning, utveckling och utbildning är en viktig del av verksamheten. Vi har ett nära samarbete mellan olika yrkeskategorier samt med andra enheter inom barnsjukhuset.

Byggnation av ett nytt barnsjukhus pågår där inflyttning är planerad till 2020. Se film https://www.youtube.com/watch?v=8KOb_t_Llsc.

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska på barnröntgen kommer du utföra olika undersökningar på barn mellan 0 och 18 år. Du kommer vara del av en arbetsgrupp som arbetar i ett team runt barnet. Du har en god samarbetsförmåga, och tycker om att kommunicera för att lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har en god samarbetsförmåga, och är skicklig på att kommunicera och lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur belastningsregistret på all personal som erbjuds anställning hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Vårdenhetschef, Pia Orvestad, Telefonnummer: 031- 343 46 41
Vårdförbundet, Linda Göransson, Telefonnummer: 031- 343 45 60
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Barnröntgen
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
43135 Mölndal
Ange referens 2019/4752Escape Room Stockholm