Handläggare till myndighet i Karlstad sökes!


Arbetsgivare: Karlstad
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2019-09-06

Till en statlig myndighet i Karlstad söker vi nu en Handläggare inom området miljö/energi och klimat. Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd hos oss på OnePartnerGroup och uthyrd till myndigheten. Uppdraget omfattar 100% och ska starta omgående och förväntas pågå i tre månader. Notera den korta ansökningstiden, skicka därför in din ansökan redan idag. urval sker löpande.  


Arbetsbeskrivning: 
Du kommer att tillhöra enheten för samhällsbyggnad och konkret arbeta med handläggningar om ansökningar inom miljö/energi och klimat. Du kommer utvärdera hur beviljade projekt gått utifrån inskickade lägesbeskrivningar. Vidare ingår stöd i arbete för samordning och stöd för lägesbeskrivningar/årsredovisning, samordna olika typer av material i de EU-projekt som enheten är delaktiga i. Samt vara ett administrativt stöd i samband med en pågående upphandling. Du kommer att ha ordinarie handläggare vid din sida till hjälp och stöttning. 


Din profil:
vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har lätt för att sätta dig in och förstå helhetsbilden av organisationen och enheten. Du har goda kunskaper i MS Office och har tidigare arbetat i olika system och med handläggning. Du har som minst avslutad och godkänd gymnasieutbildning och vi ser det meriterande om du har högskoleutbildning eller motsvarande inom området. 

Start: 
Omgående 

Ort:
Karlstad 

Omfattning:
100% 

Arbetstider:  
Dagtid, måndag-fredag 

Anställning: 
Uppdraget är ett konsultuppdrag där du har en visstidsanställning hos oss på OnePartnerGroup och är uthyrd till myndigheten.

 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent
OnePartnerGroup

Escape Room Stockholm