Norsktalande Sales Development Representative till Mynewsdesk


Arbetsgivare: Stockholm
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-09-05

Mynewsdesk tillhandahåller en digital PR-plattform som underlättar förmedling av nyheter och pressutskick till relevanta marknadsföringskanaler. Verktyget erbjuder kommunikatörer möjligheten att effektivt sammanställa pressutskick och företagsinformation i ett lätthanterligt nyhetsrum för ökad massmedial synlighet. Sedan starten 2003 har Mynewsdesk intagiten världsledande ställning på den nordiska marknaden och bedriver idagverksamhet i 7 olika länder mednärmare5000 nöjda kunder

Sales Development Representative

Stockholmsteamet består av 4 SDR som i tätt samarbete med marknadsorganisationen hanterar befintliga leads och självständigt ansvarar för prospektering av nya kunder. Successivt byggs en pipeline av kunder upp som sedan förvaltas av respektive SDR. Kundkontakt sker huvudsakligen genom telefon och e-post.

Om dig

Det här är ett uppdrag som lämpar sig för dig med bakgrund inom försäljning och ambitionen att utvecklas. Koncernspråket är norska och engelska, varför du behöver behärska de språken flytande. Tjänsteresor till Norge kan förekomma.Vidare är en lösningsorienterad inställning och konsultativ förmåga avgörande framgångsfaktorer i relationsbyggandet med potentiella såväl som befintliga kunder.

- Flytande norska i skrift och tal
- Tidigare erfarenhet av försäljning förvärvadfrån tidigare anställning sominnesäljare alt.telemarketing/callcenter- ellerkundservicemedarbetare.
- Tidigare erfarenhet av prospekteringförvärvad från tidigare anställningmedkalla samtal ochuppsökande försäljningsom vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Besitter du dessutom följande förmågor har du alla förutsättningar att lyckas i rollen som Sales Development Representative på Mynewsdesk:

- Social, utåtriktad och orädd
- Bekväm att arbeta i team men även van att ta eget ansvar
- Målmedveten och driven
- Hög arbetsmoral och gillar att arbeta i ett högt tempo

Ansökan: Lämna in din ansökan och bifoga CV genom att klicka på "Skicka ansökan" här nedanför. Vid ytterligare frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult.
Anställningsvillkor: Heltid
Plats:Stockholm, Södermalm (Tjänsteresor till Norge kan förekomma)
Lön: Fast lön + provision Förmåner: Friskvårdsbidrag + friskvårdstimme

Arbetslivserfarenhet

Innesäljare
Swedgroup Bemanning & Rekrytering

Escape Room Stockholm