Lärare i yrkesämnen och pedagogik till Mimers Hus


Arbetsgivare: Kungälv
Arbetsort: Kungälv
Publiceringdatum: 2019-10-22

I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!

Mimers Hus gymnasium invigdes 2004 och är en attraktiv gymnasieskola belägen i centrala Kungälv med filialer för BA och FT i Rollsbo industriområde. På skolan går idag ca 1550 elever fördelade på tretton nationella program, såväl yrkesförberedande som studieförberedande och introduktionsprogram. På skolan arbetar ca 170 personal som kännetecknas av ett stort engagemang och hög kompetens. Vår målsättning och fokus är att alla ska lyckas. Skolan erbjuder bl.a. idrottsprofil inom samtliga program och UF inom flertalet

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett varierat arbete med utmaningar i en positiv och god miljö? Vill du vara en drivande kraft i utvecklingen av Barn och fritidsprogrammet på Mimers Hus gymnasium?

Tjänsten innebär undervisning i yrkesämnen och ev. annat ämne i första hand på Barn- och fritidsprogrammet. Du delar ansvar för elevernas APL. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera och genomföra utbildning och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Mentorskap för klass tillsammans med en kollega


KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad, behörig lärare i yrkesämnen och pedagogik på Barn och fritidsprogrammet, gärna i kombination sociologi eller annat ämne. Tidigare arbetslivserfarenhet inom förskola eller funktionshinderverksamhet är meriterande. Som person är du trygg och har en hög tro på elevernas förmåga att utvecklas. Vidare är du lyhörd för olika elevers behov och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen. Du har en god teamkänsla och arbetar aktivt för att nå gemensamma mål. Du är van vid att använda datorn som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i gymnasiet
Kungälvs kommun, Mimers Hus BF SA VO


Ange referens A910369Escape Room Stockholm