Anestesisjuksköterska/HLR-samordnare till operationsenheten i Trelleborg


Arbetsgivare: Trelleborg
Arbetsort: Trelleborg
Publiceringdatum: 2019-10-23

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en bra arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som anestesisjuksköterska/HLR samordnare på Lasarettet i Trelleborg!
Vi står inför att bygga ut vår verksamhet så att vi på sikt kan utföra fler operationer. Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård.

På Lasarettet i Trelleborg arbetar drygt 600 medarbetare och vi är cirka 95 medarbetare som arbetar nära tillsammans på operationsenheten, uppvakningsavdelningen och sterilenheten. Operationsenheten i Trelleborg är en enhet som drivs i nära samarbete med övriga Skånes universitetssjukvård (Sus). Det finns fem operationssalar och två behandlingsrum där vi opererar inom elektiv ortopedi med ledplastiker (axel, höft, knä), annan knä-, axel-, fotkirurgi samt öron-, näs- och halsoperationer och tandvårdsbehandling. ÖNH och tandvårdsbehandling innebär att vi söver mycket barn. Vi utför även anestesi till VO akut och medicin vid bronkoskopier, koloskopier och elkonverteringar.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss!
http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en anestesisjuksköterska/HLR-samordnare som vill arbeta med oss i vårt team!

Som anestesisjuksköterska möter du patienter i varierande åldrar allt från yngre barn till äldre vuxna. I arbetet ingår även att medverka på akutlarm och MAG-team på Trelleborgs lasarett och ambulanstransport till andra sjukhus.
Tjänsten innebär att du 20 procent av arbetstiden ansvarar för HLR-samordningen på Lasarettet Trelleborg och ingår i en akutgrupp. Rollen innebär kontakt med övriga HLR ansvariga i Regionen/Practicums team HLR och övriga HLR-instruktörer på Lasarettet Trelleborg. På sjukhuset finns anestesisjuksköterska i tjänst dygnet runt, årets alla dagar. Helg- och nattjänstgöring förekommer.

Det är viktigt att du får möjlighet att växa och utvecklas med verksamheten och därför arbetar vi för att hitta former för kontinuerlig kompetensutveckling. På avdelningen arrangerar vi fyra studiedagar och cirka fyra kvällsförlagda utbildningstillfällen per år samt årlig HLR-träning. Sjukhuset har egna ProACT instruktörer som löpande håller utbildningar för lasarettets undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Din introduktion kommer att anpassas individuellt utifrån dina tidigare erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare krävs specialistutbildning i anestesisjukvård och erfarenhet/behörighet som A-HLR instruktör. Det är meriterande om du har erfarenhet som HLR-samordnare. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser även att du har goda kunskaper i det engelska språket.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och närmsta chef. Du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har förmåga att kunna hantera och prioritera när tempot är högt.
Arbetet ställer stora krav på en förmåga att planera och ha framförhållning. Du trivs med att arbeta i team, men har samtidigt förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Som person är du positiv, ansvarsfull och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbets- och kommunikationsförmåga.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetslivserfarenhet

Anestesisjuksköterska
Region Skåne, Lasarettet i Trelleborg


Ange referens A910547Escape Room Stockholm