Flygspeditör inom Export sökes till internationellt företag i Malmö


Arbetsgivare: Malmö
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-10-28

Ingress om kunden
Är du redo för nästa utmaning i din karriär? Vill du bli en del av en öppen och härlig arbetsgrupp med positiv stämning och högt till tak? Är du dessutom noggrann, har lätt för siffror och hungrig att lära dig nya saker? Då har du definitivt förutsättningarna att lyckas i rollen som Flygspeditör hos ett internationellt företag inom speditionsbranschen!Ingress om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Flygspeditör kommer du hantera transport- och speditionsuppdrag för export. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bokningar, att besvara frakt- och kundförfrågningar, fraktdebitering, offerthantering, kostnadsuppföljning och tullhantering.

Tjänsten är på heltid med placering på vår kunds kontor i Hyllie, Malmö. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag med möjlighet till flex. Du blir anställd hos oss på Palm & Partners men kommer att arbeta som konsult hos vår kund. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap och arbeta i ett team tillsammans med kompetenta och erfarna speditörer. För dig som har ambitionen och nyfikenheten för att lära dig rollen och branschen kommer det att finnas fina möjligheter till utveckling!

Utbildning
Du har som minst avslutad gymnasieutbildning. I tillägg till det är det meriterande om du har någon form av vidareutbildning, gärna inom transport/logistik/spedition eller liknande.

Erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av exportarbete. Har du erfarenhet av just flygspedition ses detta som mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann, har en administrativ fallenhet och tycker om att arbeta med siffror! Som person är du driven och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och är flexibel och självgående i ditt arbetssätt. Du är angelägen om att nå resultat och att utföra ett arbete som håller hög kvalité.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Konsultuppdrag på 3-6 månader

Arbetslivserfarenhet

Fraktexpeditör, flyg
Palm & Partners Professional AB


Ange referens 4121Escape Room Stockholm