Förskollärare till vår fina förskola Tämnargården


Arbetsgivare: Stockholm
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-10-28

Vi söker förskollärare till vår 3-5 årsgrupp.
Förskolan Tämnargården ingår i KulTurKrabaten Förskolor AB och är en enskilt driven förskola. Förskolan ligger i ett flerfamiljshus, med en stor utomhusveranda, egen gård och skogen som närmaste granne. Gården och skogen intill Årstaviken inbjuder till en fin utevistelse med mycket rörelse och lek. Vi vill uppmuntra barnens nyfikenhet och initiativ där allt lärande ska vara lustfyllt med rörelselekar, sång, dans och musik. Vi lägger stor vikt vid att barnen ska få uppleva med alla sina sinnen. I vår verksamhet ges barnen utrymme att upptäcka och utforska och få positiva lekupplevelser tillsammans. I verksamheten prioriterar vi Kultur & Natur, Lek & Barnyoga, Språk & Matematik.


Du är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete med barn i förskolan.
Som person är du positiv, kommunikativ, initiativrik och har ett stort engagemang. Du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Arbete med förskolans yngsta i småbarnsgrupp Junibacken.Tillsammans med kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.
Som förskollärare leder och utvecklar du det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen tillsammans med arbetslaget enligt förskolans styrdokument. Hos oss blir du en del av en kreativ, utvecklande och lärande organisation!

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskola/Förskollärare
KulTurKrabaten Förskolor
Tämnarvägen 26 A
12053 ÅRSTA
Ange referens Förskollärare TämnargårdenEscape Room Stockholm