Svetsansvarig till hylte svets ab i Hylte


Arbetsgivare: Halmstad
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2019-10-29

Arbetsbeskrivning
Har du IWS-licens? Vill du kliva in i rollen som Svetsansvarig i ett växande bolag med mycket framtidstro? Se hit! Randstad söker nu för Hylte Svets AB’s räkning en Svetsansvarig till deras anläggning i Hylte. Där kommer du  vistas i fina lokaler och ingå i ett härligt gäng med fem nära kollegor.

Ansvarsområden
I din roll som svetsansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för att den svetsande personalen har rätt kvalifikationer, se till att svetsutrustningen är tillräcklig och fungerar samt produktionsplanera. 
Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som svetsansvarig kommer en stor del av din arbetstid att gå ut på att sy ihop och leda svetsprojekt mot Hylte Svets kunder

Arbetstider
Heltid, tillsvidare anställning med inledande provanställning hos Hylte Svets AB. 
Arbetstid: 7-16, med goda flexmöjligheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 
• Innehar diplom för International Welding Specialist (IWS) 
• Är van att läsa svetsritningar 

Det är starkt meriterande, men inte ett krav om du har: 
• Tidigare arbetat i projektform 
• Besitter ritkunskaper 
• Tidigare arbetat i datorsystemet Tecla

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-11-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Martin Menninge

Om företaget
Hylte Svets är med sina 25 anställda ett medelstort företag och har både sin produktion och kontor i Hylte. För sina kunder de erbjuder gasskärning, byggnadssmide samt tillverkning av alla typer av stålkonstruktioner; tankar, hallbyggnader, industriservice, legotillverkning samt plåtbearbetning. De strävar efter att alltid bygga upp långvariga relationer med kunder och leverantörer, vilket har lett till ett naturligt samarbete i affärer. Hylte Svets är via kollektivavtal anslutna till IF Metall. 

2015 förvärvades Hylte Svets AB av den familjeägda företagsgruppen Tage&Söner. Tage&Söner grundades 1959 och är idag starka här i Västsverige med specialisering inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. 
ansökan.

Arbetslivserfarenhet

Svetsare, manuell
Randstad


Ange referens 201255170Escape Room Stockholm