Vill du jobba som ekonomiassistent / ekonomi i Stockholmsområdet?


Arbetsgivare: Stockholm
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-10-30

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Just nu ser vi en ökad efterfrågan på talangfulla kandidater inom ekonomi. Detta är roller som Bravura är vana att rekrytera och vi har många kunder som just nu letar efter sin nästa medarbetare.

Arbetsuppgifter:

På Bravura har vi återkommande förfrågningar efter kompetens inom ekonomi. Såväl juniora som seniora positioner för både rekryteringar och konsultuppdrag. Exempel på roller som vi har återkommande behov av är följande:
- Ekonomiassistent inom kundreskontra
- Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Vi träffar löpande intressanta talanger på förutsättningslösa intervjuer. Sök därför denna tjänst för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som kan vara en bra match för dig i framtiden. Har du en intressant profil kommer vi ta kontakt med dig inom kort!

Profil:

• Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Arbetslivserfarenhet inom kund- eller ekonomirelaterade roller som exempelvis ekonomi- eller redovisningsassistent
• Intresse för siffor och ekonomi
• God systemvana inom Excel
• Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska

För att trivas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete för att effektivt kunna föra ditt arbete framåt. Vi tror även att du är en problemlösande, ambitiös och nyfiken person som vill lära samt utvecklas. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt arbete och din utveckling.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundreskontra, ekonomiassistent, kundtjänst, Excel, administration, kundkontakt, avstämning, ordergransking, månadsbokslut, bokföring, heltid, Stockholm, ekonomi, konsultuppdrag, ekonomiexamen, ekonom, leverantörsreskontra

Arbetslivserfarenhet

Ekonomiassistent
Bravura

Escape Room Stockholm