FoU-handledare inom klinisk forskning till FoU Halland


Arbetsgivare: Halmstad
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2019-11-08

Om arbetsplatsen
FoU Halland har ett uppdrag att utveckla och ge vetenskapligt stöd till verksamheter och medarbetare i Region Halland.

FoU ska också stödja Region Hallands struktur och utveckling kring verksamhetsförlagd utbildning på grund och avancerad nivå samt medverka till att Region Hallands övergripande mål nås och att samtliga verksamheter kan utvecklas.

Vi söker en FoU-handledare med inriktning på klinisk forskning. Anställningsformen är en tillsvidaretjänst på 50 procent och uppdraget är mot hela Region Halland där FoU:s utbudspunkter är i Varberg och Halmstad. Det finns möjlighet att kombinera rollen som FoU- handledare med klinisk tjänstgöring.

Om arbetet
För att förstärka kompetensen kring avancerade epidemiologiska analyser av stora datamängder och komplexa samband söker vi nu FoU-handledare med epidemiologisk inriktning . Som FoU-handledare är din huvudsakliga arbetsinriktning mot forskningsmetodik. Sammantaget innebär arbetet att ge vetenskaplig handledning/stöd i metod och design till forskare och blivande forskare verksamma i regionen inom alla yrkeskategorier.

Arbetet omfattar:

* Ansvar för kvalificerat vetenskapligt metodstöd till medarbetare inom Hälsa och sjukvårdens förvaltningar i Region Halland
* Vetenskaplig handledning
* Ett nära samarbete med FoU-chef i det fortlöpande arbetet med att utveckla och driva frågor kring vetenskapligt metodstöd i Region Halland
* Att proaktivt stödja och stimulera medarbetare i Region Halland inom forskning- och utvecklingsprojekt genom att medverka i FoU Hallands grunduppdrag från Hälso- och sjukvårdsdirektören
* Att medverka inom utbildningsverksamheten samt ingå i kursledningen för olika utbildningar i forskningsmetodik
* Att ge stöd/support i utformning av studieprotokoll och statistiska analysplaner
* Egen forskning och/eller möjlighet till kombinerad klinisk tjänstgöring

Om dig
Vi söker en disputerad forskare inom medicinsk vetenskap, gärna med läkarexamen, paramedicinsk examen eller annan yrkesbakgrund med insikt om hur hälso- och sjukvårdsverksamhet fungerar idag.

Du har ämnesspecifika kunskaper inom vetenskaplig metodik med kunskapsfokus på studiedesign. Du tycker om att undervisa och handleda och du har dokumenterad pedagogisk erfarenhet.

Sökande ska redovisa akademisk portfölj med vetenskaplig produktion och pedagogik. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, krävs för tjänsten.
Körkort B är ett krav.


Vi söker en person som är pedagogiskt skolad och har förmågan att bemöta personer med varierande utbildning och bakgrund. För tjänsten är det viktigt med erfarenhet från självständigt arbete samt att ta egna initiativ och driva frågor framåt. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom att vara serviceinriktad, lyhörd med god kommunikativ förmåga, liksom ett utåtriktat sätt med framtidstänkande och därmed främjande av ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland.  Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och vi har kommit en bra bit på vägen. Välkommen att följa med oss på vår resa!
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Läkare
Region Halland, Regionkontoret, FoU


Ange referens 2019/386Escape Room Stockholm