Projektledare Elinstallation


Arbetsgivare: Umeå
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2019-11-11

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.


Nu söker vi en driven projektledare till vår entreprenadverksamhet i Umeå med omnejd.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du kommer att leda och fördela arbetet för våra installationselektriker på depån i Umeå. Du kommer även att arbeta med att vara ute på fältet för att dimensionera och kalkylera olika el-uppdrag åt våra kunder. Du kommer att driva egna elinstallationsprojekt med fokus på i första hand nyproducerade fastigheter, ROT- och servicearbeten.

Om dig

Vi söker dig som har både lång och bred erfarenhet av att arbeta med el samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Som person är du ansvarsfull och plikttrogen. Du är organiserad, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Det är även viktigt att du är prestigelös och har god social kompetens. Vidare är du duktig på att bygga goda affärsrelationer och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos övriga medarbetare.

Du har tidigare erfarenhet av projektledning, och av att planera och projektera el-anläggningar. Vidare har du god vana vid att arbeta i Windows-miljö. Dokumenterad utbildning inom el på lägst gymnasienivå samt körkort med minst klass B är ett krav. Har du allmän behörighet är detta meriterande.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi erbjuder spännande och varierade arbetsuppgifter med möjligheter till utveckling inom en expansiv koncern.

Arbetslivserfarenhet

Ledande montör, el
Lambertsson Sverige AB

Escape Room Stockholm