Personlig assistent åt kvinna i Ängelholm.


Arbetsgivare: Ängelholm
Arbetsort: Ängelholm
Publiceringdatum: 2019-11-18

Arbetet som personlig assistent kan variera mycket beroende på vem du arbetar hos, just detta arbete kräver att du kan stötta, motivera och vägleda uppdragsgivaren i hennes vardag.
Vi söker en kvinnlig personlig assistent, du är trygg i dig självv och kan läsa av uppdragsgivaren. Du behöver kunna variera mellan att vara tydlig och att blanda in humor i ditt arbetssätt. Du trivs bra i en roll där du behöver följa rutiner. Du blir en del av ett välfungerande team som har uppdragsgivaren i fokus och hjälps åt för att lösa de situationer som uppstår.
Uppdragsgivaren är en kvinna i 50-årsåldern med Downs syndrom som har glimten i ögat och som älskar dansbandsmusik.
Tjänsten innebär ett pass i veckan och arbetspasset är just nu förlagt onsdag till torsdag kl 13:00-08:30 med väntetid mellan 23:00-07:00 då uppdragsgivaren sover och då du har möjlighet att själv vila. Vid behov behöver du kunna vara flexibel i att arbeta utöver dessa pass.
Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.
Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Dialogen skall säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling. Tindras kontorspersonal är ständigt nåbar, även utanför kontorstid, genom vårt journummer. Vår tillgänglighet skapar närhet och trygghet för våra anställda och uppdragsgivare.
Din anställning omfattas av KFOs kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.
Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindra-ab.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal.

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent
Tindra personlig assistans AB

26251 ÄNGELHOLM
Ange referens Blå11Escape Room Stockholm