Skolsköterska


Arbetsgivare: Lycksele
Arbetsort: Lycksele
Publiceringdatum: 2019-11-18

Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd.

Vi söker nu en skolsköterska till elevhälsan i Lycksele kommun.

OM JOBBET
Som skolsköterska ingår du i elevhälsan, vars uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Tillsammans med övriga yrkesgrupper inom elevhälsan samarbetar du med skolans personal för att förebygga ohälsa och inlärningssvårigheter samt bidrar till att skapa miljöer för att främja elevernas utveckling mot målen samt hälsa och lärande.

OM DIG
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Samarbete internt och externt är centralt i uppdraget vilket ställer höga krav på din sociala kompetens.

KRAV
Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård.

B-körkort erfordras, då tjänsten innebär att du kan jobba på fler än en skola samt skolor utanför tätorten.

OM OSS
I elevhälsan arbetar vi främjande och förebyggande med tidiga insatser, samverkan mellan professioner och effektivt nyttjande av resurser. Barn- och elevhälsans professioner finns nära den pedagogiska verksamheten.

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se vår broschyr: http://www.sebroschyr.se/lyckselekommun/WebView/

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträde: Våren 2020 enligt överenskommelse

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

I Lycksele kan man kombinera sitt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Lycksele Kommun


Ange referens 191/2019



Escape Room Stockholm