Bilskadereparatör sökes omgående till Lund


Arbetsgivare: Lund
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2019-11-19

Som bilskadereparatör kommer du att hantera alla typer av arbetsuppgifter som förekommer i skadeverkstaden som plåtskador och platsreperationer samt göra beräkningar i Cabas. Förutom nämnda arbetsuppgifter ingår det att ta fram reparationsanvisningar och dokumentation från tillverkarens system.

Du bör vara:

• Bilintresserad
• Intresserad av ny teknik
• Nyfiken på branschutveckling och digitalisering
• Intresserad av att lära mer och dela med dig av din kunskap
• Ha en god samarbetsförmåga
• Kundfokus
• Ha en god datorkunskap
• Ha minst B-körkort

Arbeta självständigt i Cabas

Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av skadereparationer på bilar. Du är utbildad bilskadereparatör och har goda kunskaper om riktning, strukturskador, plastreperationer och svetsning. Ytterligare ett krav för tjänsten är att du behärskar och är en van användare av datorer. Minst B-körkort är ett krav.

Som bilskadereparatör kommer du att hantera alla typer av skador som förekommer inom arbetsområdet.

Om verkstaden

MECA HC Bilservice i Lund är en del av verkstadskedjan MECA Bilservice, och är en av få verkstäder som ägs av MECA. Vi är en verkstad som huvudsakligen satsar på reparations- och servicetjänster på fordon av alla märken. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund och vi erbjuder fasta priser på service och reparationer. Vi är också godkända av samtliga försäkringsbolag för att utföra reparationer när olyckan varit framme. Företaget har funnits sedan 1981 och det finns erfarenheter från mer än 35 år inom verkstaden! Vi uppfyller samt är godkända enligt kvalitetsstandarden Godkänd bilverkstad. Sen ett år tillbaka ingår vi i MECA Verkstadsdrift AB, dotterbolag till MECA Sweden AB.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering
MECA Verkstadsdrift AB org.nr. 559012-2478 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar.
Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA.
Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid.
Läs mer om oss på meca.se

Arbetslivserfarenhet

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
MECA Sverige

Escape Room Stockholm