Vi söker nu dig som vill bli vår nya Bygg- och projektchef


Arbetsgivare: Upplands Väsby
Arbetsort: Upplands Väsby
Publiceringdatum: 2019-11-28

Vill du tillsammans med oss vara med på en tillväxtresa, där du är med och påverkar utvecklingen? Är du driven och blir motiverad av att få stort utrymme att agera utifrån mål och strategier? Vill du dessutom arbeta på ett företag som lägger stort fokus på medarbetare? Då vill vi att du läser vidare nedan och skickar in en ansökan redan idag!

Om tjänsten
Väsbyhem utvecklar framtiden för boende i Upplands Väsby. Nu söker vi en Bygg- och projektchef till vår avdelning Fastighetsutveckling.

Som chef för enheten Bygg & Projekt kommer du att ha personalansvar för 3 medarbetare. I personalansvaret ingår avstämningar, uppföljningar och utveckling av personal. Du har ansvar för enhetens budget, verksamhetsplan och för viss operativt arbete i projektform. Arbetet är brett med många kontaktytor där du är delaktig i alla skeden i planering och genomförande. Det omfattar detaljplanarbete, projektutformning, upphandling och driva projekt i mål.

Vidare kommer du att delta vid förhandlingar både internt och externt, delta i upprättande av handlingar och av erforderliga avtal som bland annat exploateringsavtal, markköpsavtal och entreprenadkontrakt. Du blir Väsbyhems representant gentemot övriga intressenter så som myndigheter och övriga byggherrar i genomförandefrågor i våra nybyggnads- ombyggnads- samt förnyelseprojekt. Du kommer även att upprätthålla och förbättra processer samt rutiner för styrning och uppföljning av projekt.

Tjänsten kommer att vara placerad på Fastighetsutveckling och du rapporterar till Fastighetsutvecklingschef.

Om dig
Vi ser gärna att du som person är kreativ, ser möjligheter och har en förmåga att fatta snabba beslut. Som Bygg- och projektchef kommer du att ha många och täta kontakter med olika funktioner, entreprenörer, samarbetspartners och övriga intressenter. Därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Eftersom du kommer ha personalansvar är det viktigt att du är lyhörd och gillar att se andra utvecklas.

Formella krav på din bakgrund

- Ingenjörsutbildning inom relevant område eller motsvarande, alternativt erfarenhet av arbete som arbetschef, projektchef, projektutvecklare, erfaren projektledare, eller arkitekt.
- Flerårig erfarenhet av att driva projekt och har en förståelse för hela produktionsprocessen, detta då en stor del av arbetet består av projektutveckling.

Önskemål och meriterande

- Kunskap inom LOU och fastighetsekonomi.
- Haft personalansvar tidigare.
- Erfarenhet av fastighetsbranschen.

Tjänsten är på heltid med start våren 2020. Sista ansökningsdag är 3 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Produktionschef, bygg
Väsbyhem

Escape Room Stockholm