NYEXAD TEKNISK INGENJÖR TILL NYÅR? SE HIT!


Arbetsgivare: Linköping
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-11-29

Tar du examen runt nyår och funderar på om konsultrollen skulle kunna vara något för dig? Då vill vi väldigt gärna prata mer med dig! ALTEN i Linköping söker nu nya talanger med intresse för bl.a. logistik, mekanik och beräkning för uppdrag hos flera av våra kunder. Hos oss blir du en del av ett lokalt nätverkt på ca 130 ingenjörer inom teknik och IT, men om inte det skulle räcka finns ytterligare 34.000 kollegor runt om i världen att vända sig till. Med en personlig utvecklingsplan och möjligheten till spännande uppdrag inom många olika brancher kan vi nästan garantera att detta är

Vad erbjuder vi dig?
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Vi vill jobba med dig som tar examen från en relevant teknisk högskoleutbildning, troligtvis med inriktning mot logistik, kvalitet, maskinteknik, design och produktutveckling eller liknande. Mer specifika än så kan vi tyvärr inte vara då vi arbetar utifrån principen att dina individuella kompetenser, erfarenheter och intressen styr vägen fram mot ett uppdrag. Skicka in ditt CV så tar vi det där ifrån helt enkelt. Vi vill dock att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. På ALTEN värdesätter vi även personlighet högt. För oss är det viktigt att du som individ känner ett driv och är engagerad i det du gör.

Vill du veta mer om hur dina intressen och kompetenser kan passa in på ALTEN? Kontakta gärna ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på stephanie.dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

OM ALTEN
På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace, Life science och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av ALTEN Group har vi 34.000 medarbetare och verksamhet i över 25 länder. Läs mer om ALTEN på www.alten.se.

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, maskin
Alten Sverige AB

Escape Room Stockholm