Vård och omsorg – Sommarjobb 2020

Företag: Välfärdsförvaltningen, Personalslussen
Arbetsort: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2020-05-23

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker dig som är intresserade av att arbeta med och för människor i sommar.

Vi söker vikarier till främst hemtjänst i våra ytterområden exempelvis Husum och Björna, som kan jobba dag, kväll och helg. Andra verksamheter kan också bli aktuella såsom vård- och omsorgsboende, LSS eller personlig assistans.

Arbetsuppgifter
Du ger stöd till personer i deras hem eller på våra boenden med det de inte klarar av själva. Det kan innebära tex medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviteter.

Kvalifikationer
För att jobba inom vård och omsorg måste du ha fyllt 18 år. Körkort och tillgång till bil om du inte är bosatt i området är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Vi ser gärna att du lämnar kontaktuppgifter till dina referenser direkt vid ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Örnsköldsviks kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Yrkesbenämning
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Anstallningstyp
Sommarjobb / feriejobb
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Välfärdsförvaltningen, Personalslussen
Sök jobbet senast 30.06.2020
Ange referens: 2020/156

Dela Annonsen