Räddningstjänstförbundet söker Brandskyddskontrollant

Företag: RÄDDNINGSTJÄNSTFÖRBUNDET EMMABODA TORSÅS
Arbetsort: Emmaboda
Publiceringdatum: 2020-05-23

Räddningstjänstförbundet Emmaboda- Torsås söker

en Brandskyddskontrollant

Räddningstjänstförbundet Emmaboda- Torsås är ett kommunalförbund med två medlemskommuner, Emmaboda och Torsås sammanlagt ca 16 500 invånare. I dessa kommuner svarar vi för räddningstjänst, förebyggande brandskydd och säkerhetssamordning. Vårt uppdrag innebär att förhindra och begränsa olyckor, förbereda och genomföra räddningsinsatser, vidta åtgärder efter olyckor samt medverka i samhällets risk- och hotbilder. RFET arbetar aktivt med att identifiera risker och förebygga olyckor genom samverkan på olika nivåer. Totalt anställda inom förbundet är ca 85 personer.

KOMPETENSKRAV

Du som söker har utbildning som skorstensfejartekniker eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat och har kompetens för kontroll av imkanaler i storkök. En förutsättning för anställning är att du har B-körkort

För att lyckas i din roll är du van att arbeta självständigt, ta eget ansvar och är självklart kvalitetsmedveten. Du är lyhörd gentemot kund, serviceinriktad och har lätt att kommunicera.

Du kommer att finna en utmanande, utvecklande och stimulerande arbetsplats, där dialog och samverkan utgör grunden, och där stora möjligheter till egen påverkan finns.

Räddningstjänstförbundet erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö och god gemenskap.

Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger.

Yrkesbenämning
Skorstensfejartekniker
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
RÄDDNINGSTJÄNSTFÖRBUNDET EMMABODA TORSÅS
36121 EMMABODA
Sök jobbet senast 05.06.2020
Ange referens: Brandskyddskontrollant 2020

Dela Annonsen