C Chaufförer sökes inför sommaren!

Företag: Insitepart
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-27

Nu söker vi efter duktiga C- chaufförer till vår kund i Jönköping! Vi söker efter dig som har ett intresse för logistik och transport och vill nyttja din erfarenhet som C chaufför!

Dina Arbetsuppgifter och profil
Med Jönköping som bas kommer du primärt att arbeta enligt fast schema och rutter i sommar. Det finns olika tidsperioder tillgängliga under sommaren. Du som söker tjänsten är en plikttrogen person och gillar att agera som vårt ansikte utåt mot kunder. Du gillar att vara självgående och ansvarstagande.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du har C-kort och tidigare erfarenhet av lastbilskörning. YKB är ett krav och ADR stycke är starkt meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Minst 18 år gammal
- Körkort B + C
- YKB är ett krav
- ADR stycke är meriterande, men inte ett krav
- Erfarenhet som lastbilschaufför
- Flytande i svenska och goda kunskaper på engelska

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Yrkesbenämning
Distributionsförare
Anstallningstyp
Sommarjobb / feriejobb
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Insitepart
Sök jobbet senast 26.06.2020

Dela Annonsen