Mättekniker Jobro Jönköping

Företag: Jobro Sheet Metal Technology AB Jönköping
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-28

Vi söker en tekniskt kunnig och gärna händig medarbetare som vill jobba som mättekniker, först och främst i vår fabrik i Jönköping men i nära samarbete också med kollegorna i fabriken i Ulricehamn. Vi söker dig som tycker om att hitta lösningar på de utmaningar som uppstår och som vill ha ett omväxlande arbete. Huvudsakliga arbetsuppgiften kommer att vara att som ansvarig för vårt mättekniska arbete hjälpa oss att, med utgångspunkt i kundernas krav, kvalitetssäkra våra processer och de produkter som kommer ur dem.

Önskvärda kvalifikationer
· Teknisk bakgrund, gärna med erfarenhet av plåtformning och med goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning inklusive form och läge.
· Analytiskt lagd, strukturerad och ordningsam mitt i en ganska föränderlig verksamhet
· Erfarenhet av att använda mätutrustning som koordinatmätmaskiner eller scanningarm.
· Kan du PC-DMIS så är det ett plus.
· Truck och traverskort är bra att ha liksom kunskaper i affärssystem (Monitor), SPC, MSA, ISO 9001, IATF 16949, APQP, etc.
· Svenska - flytande i tal och skrift och minst grundläggande kunskaper i engelska.
· Kanske inte kan allt men har lätt för att lära och är beredd att hjälpa till där det för tillfället behövs mest.
Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för mätning och programmering i våra mätmaskiner för att säkerställa att produkter och verktyg är i enlighet med kundens krav både i löpande produktion och i förebyggande syfte. När vi måste justera och trimma in våra verktyg har du en självklar roll i dialog med operatörer och produktionstekniker. I arbetsuppgifterna ingår även att jobba med kalibrering av handmätdon.

Du blir placerad i vår fabrik i Jönköping men Kommer att jobba i nära samarbete med motsvarande enhet i Ulricehamnsfabriken.

Om företaget
Teknikföretaget Jobro är den snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin med ett helhetserbjudande i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Huvudkontoret ligger i Ulricehamn, produktion sker dels där dels i vår fabrik i Jönköping. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör att kundstocken växer snabbt. Sverige är för närvarande den största marknaden, men orderingången ökar alltmer från övriga Europa. Du kan läsa mer om företaget på www.jobro.se

Yrkesbenämning
Mättekniker, metallprodukter
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Jobro Sheet Metal Technology AB Jönköping
55302 Jönköping
Sök jobbet senast 22.06.2020
Ange referens: Mätteknik Jönköping

Dela Annonsen