C och CEchaufförer sökes för sommaren

Företag: OnePartnerGroup Jönköping AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-28

Har du tidigare arbetat som C alt CE chaufför och söker just nu efter ett arbete på heltid? Då har vi jobbet för dig! 
För kunds räkning söker vi just nu flera Chaufförer för ett heltidsuppdrag.

KRAV
Har C eller CE-körkort
Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
Är i fysisk god form
Villkor:
Ort: Jönköping/Nässjö
Start: enligt överenskomelse
Omfattning: Heltid
Tider: Varierande
 
För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Då arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som motiveras av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt lösa problem som kan uppstå. Tjänsten kräver att du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.

 
Vilka är OnePartnerGroup?
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 25 juni men vi kommer kontakta kandidater löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Louise Hagberg på telefonnummer 073-941 62 97 alt. louise.hagberg@onepartnergroup.se.

Yrkesbenämning
Distributionsförare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
OnePartnerGroup Jönköping AB
Sök jobbet senast 25.06.2020

Dela Annonsen