Personlig assistent till kvinna i 50 årsåldern

Företag: Kooperativet Olja
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-28

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 1100 anställda är vi en av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Nu söker vi en ny assistent till vår uppdragsgivare som är en positiv och ungdomlig kvinna i femtioårsåldern, boendes i villa i Jönköping. Som personlig assistent kommer du vara uppdragsgivarens stöd i vardagen.

Kvinnan har en fysisk funktionsnedsättning, vilket innebär att hon behöver hjälp med personlig omvårdnad och att assistera i hemmet. Du blir en ovärderlig hjälp för vår uppdragsgivare, som är rullstolsburen och har svårt att använda armar och händer. Inga lyft förekommer. Uppdragsgivaren är fullt kommunikativ och styr själv sin assistans. Vår uppdragsgivare tycker mycket om natur, matlagning, hälsofrågor och data. Du blir en del av ett team med flera andra engagerade personliga assistenter.

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är en kvinna, 40 år eller äldre.

Din personliga lämplighet är det viktigaste. Som person är du en lugn, lyhörd och positiv kvinna som tycker om att ge omvårdnad och finner det stimulerande att hjälpa andra. Vi söker dig som har livserfarenhet och är ansvarsfull. Då uppdragsgivaren är infektionskänslig är det viktigt att du har en god hälsa. Rökfrihet är ett krav och körkort är önskvärt.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, där du kommer få göra skillnad för någon annan varje dag. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen därför erbjuder vi flera utbildningar varje år till våra anställda. Vi vill att du ska trivas riktigt bra och hoppas på ett varaktigt samarbete med dig.  

Deltid, ca 50%. Arbetstiderna är kl. 08.00 till kl. 17.45 på tisdagar och fredagar varje vecka. 

Tillträde 200804.

Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten kontakta Sofia Wernbo 070-3633709.

Yrkesbenämning
Personlig assistent
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Kooperativet Olja
Sök jobbet senast 30.06.2020

Dela Annonsen