Personliga assistenter till man i Uppsala

Företag: ALMA ASSISTANS AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2020-05-28

Är du en klok, ödmjuk och empatisk person med ett moget synsätt på tillvaron? Har du dessutom vana av arbete inom vård/ omsorg och är stabil och säker i din yrkesroll? Då vill vi att du söker en av tjänsterna som personlig assistent som vi nu ska tillsätta hos en man i centrala Uppsala. Mannen har sjukdomen MS och är i behov av assistans med omvårdnad och hem.
Intressen som är viktiga för honom och som du gärna får dela är växter/ odling, matlagning och musik. Han besöker gärna både trädgårdar och konserter. Hans hem betyder mycket för honom och han vill ha det fint omkring sig. Då kommunikationen är A och O så är mycket god svenska i tal och skrift en förutsättning. Hans hem besöks ofta av hundar så du kan inte vara allergisk.
Vi har två fasta schemarader att erbjuda till de rätta personerna. Schemat varierar och består av pass dag, kväll, helg. Den ena raden är på 85% och den andra på 77%
Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Kollektivavtal och lön enligt avtal
Friskvård
Frågor om tjänsterna besvaras av Kundansvarig, Cecilia Jansson 018-50 06 80

Om arbetsgivaren - Alma Assistans
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Göteborg och i Jönköping.

Yrkesbenämning
Personlig assistent
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
ALMA ASSISTANS AB
Sök jobbet senast 30.06.2020

Dela Annonsen