Rekryteringskonsult till Montico Jönköping

Företag: Montico HR Partner AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-28

*
Vi satsar på att växa inom rekrytering och bemanning tjänstemän och behöver nu förstärka vårt rekryteringsteam med en erfaren rekryteringskonsult. Brinner du för försäljning samtidigt som du är affärsmässig och har god erfarenhet av rekryteringsprocessen? Då är du säkert den vi söker för tjänsten. Hos oss får du ett helhetsansvar att sälja in och leverera hela processer med fokus på kvalitet och långsiktiga relationer.

Om tjänsten
Du erbjuds en spännande tjänst med goda möjligheter att få vara en del av ett team, som är lyhört för marknadens behov, och där ett ständigt förbättringsarbete pågår.

Med gedigen kunskap av organisations- och kompetensfrågor, samt komplex tjänsteförsäljning, agerar du konsultativt gentemot såväl kunder som kandidater. Du ansvarar för att sälja in och genomföra rekryteringsprocessen inom de strategiska ramarna och riktlinjerna för verksamheten. Att genom lyhördhet och affärsmässighet skapa goda och utvecklande kundrelationer. Du utvecklar vårt kundsamarbete och skapar nya affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder.

Inom organisationen finns mycket spetskompetens inom flera områden och vi ser det som en självklarhet att dela med sig samt ta del av den kunskap och erfarenhet som finns för att uppnå optimalt resultat.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten kräver flera års erfarenhet av rekrytering och en vana att rekrytera både chefer, specialister och andra tjänstemän. Du har ett stort lokalt nätverk och många kontakter. Du har dokumenterad framgång i ditt arbete och vill bidra till Monticos fortsatta utveckling inom rekrytering.

Att arbeta inom organisationens ramar på ett initiativtagande, drivande och nyfiket sätt är något du trivs med. Du är ansvarstagande, handlingsinriktad och självgående samtidigt som du är en trygg person med stor vilja att fortsätta utvecklas och att bidra till verksamhetens utveckling.

Vi söker dig som
Du motiveras av möten med människor och du har hög social kompetens. Därigenom har du lätt för att bemöta kunder och individer på ett naturligt och professionellt sätt. Du skapar och arbetar inom ditt nätverk och har förmågan att knyta kontakter nära dig, både internt och externt samt på olika nivåer. Du är analytisk och noggrann i ditt arbetssätt och levererar alltid minst det kunden efterfrågar.

Du bidrar till och motiveras av att sätta utmanande mål, att följa upp och agera. Lika viktigt för dig som för Montico är att göra skillnad för individ, företag och samhället.

Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna med inriktning HR alternativt har erfarenhet inom området. Du har erfarenhet som ledare och besitter stor kunskap i rekryteringsprocesser. Givetvis har du arbetat med försäljning i tidigare roller.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resor.

Yrkesbenämning
Rekryterare/Rekryteringskonsult
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Montico HR Partner AB
Sök jobbet senast 30.06.2020
Ange referens: 6235

Dela Annonsen