Vi söker Produktionsledare till ett växande företag!

Företag: Flodin Holding i Jönköping AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2020-05-28

Vi söker Produktionsledare till ett växande företag!

Till vår kund som expanderar söker vi en produktionsledare som har stor erfarenhet av maskinsnickeri. Arbetsuppgifterna är varierande, både administrativt och i produktionen när det behövs, därför får man inte vara rädd att hugga i. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

- Maskinsnickeri
- CAD
- CNC
- Planering

Kvalifikationer

För tjänsten krävs tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna. Kanske har du arbetat med konstruktion inom trä och har erfarenhet från byggbranschen, då kan det vara meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare roller med kundkontakt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B, svenska i tal och skrift.

Om dig

Som person har du bra sociala egenskaper och du är en bra teamplayer. Du är strukturerad och vet hur man prioriterar under press. Att få vara flexibel och ha ett varierande arbete får dig att trivas.

Om kunden

Vår kund är ett snabbväxande företag inom bygg/inredningsindustrin, de har en modern maskinpark med den senaste tekniken.

Vi erbjuder

Dig att bli delaktig i ett hängivet arbetslag med stor kunskap. Här finns möjlighet för rätt person att få vara med och utvecklas i företaget.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Yrkesbenämning
Arbetsledare, tillverkning textil-träprod.
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Flodin Holding i Jönköping AB
Sök jobbet senast 30.06.2020

Dela Annonsen