PROBLEMLÖSANDE LAGERSPECIALIST TILL 1337 LOGISTICS

Företag: Flodin Holding i Jönköping AB
Arbetsort: Värnamo
Publiceringdatum: 2020-06-03

Vill du bygga framtidens logistik med oss?

Vi på 1337 Logistics har precis byggt ett hypermodernt lager i Värnamo. Med erbjuder vi våra kunder helt nya lösningar inom 3PL! Vi tror på frihet och att personer som får utrymme att vara dem de är presterar och mår bäst. Vi har spännande tankar på hur framtidens arbetsplats ska vara, och vi letar efter dig som vill vara med och forma den.

Vi söker dig som vill växa i din roll och ta ansvar för att våra kunder får uppleva service i världsklass. Vi har korta beslutsvägar och ser till att idéer blir verklighet – här kommer du ha stor möjlighet att utvecklas i din roll.

Du är analytiskt lagd och har lätt att se samband – du är riktigt duktig på att lösa problem. Du har lätt för att presentera en lösning så att andra förstår, och kan utbilda andra i nya sätt att arbeta på. Du identifierar dig säkert som strukturerad, ansvarsfull och noggrann. Du förstår enkelt problem ur olika perspektiv, och ser till att skapa lösningar som är bra för helheten. Du vill helt enkelt jobba med förbättringar!

Du räds inte högt tempo. Du har lätt att prioritera, och jobbar effektivt. Vi är måna om våra kunder och att de ska få högklassig service.

Din kompetens och profil:

- Analytisk och problemlösande
- Jobbar effektivt, har lätt att prioritera och ta egna beslut
- Du är pedagogisk, kommunikativ och positiv, en viktig del av tjänsten är att instruera och utbilda
- Du har en förmåga att ta till dig tekniska lösningar samt förstå kundernas behov
- B-körkort

Meriterande:

- Erfarenhet av processkartläggning
- Erfarenhet av förbättrings- eller utvecklingsarbete
- Erferenhet av att utbilda personal
- Kunskap i Power BI

Är vi något för dig? Vi vill ha olikheter - vi vill ha dig som utmanar oss, utmanar föreställningar om vad som är vedertaget och vågar tänka annorlunda. Vi ger våra kunder enkla lösningar på komplexa problem. Vi är noggranna. Vi är grymma på logistik. Vem är du? Vi vill veta.

______________________________________________________________________

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan!

Yrkesbenämning
Lagerplanerare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Flodin Holding i Jönköping AB
Sök jobbet senast 10.08.2020

Dela Annonsen