Budbilsförare med B-körkort på deltid till Mantorp!

Företag: Instabox
Arbetsort: Mjölby
Publiceringdatum: 2020-06-25

Om Instabox

Instabox är en Tech/Logistik scaleup som förändrar logistikbranschen och e-handeln. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla på nätet och erbjuder våra kunder en snabb och smidig frakttjänst- allt för att underlätta i vardagen. Vår vision är att våra konsumenter ska kunna handla och hämta ut sin order i något av våra smarta skåp samma dag.

Om jobbet

I takt med att vi växer söker vi nu en kurir som vill arbeta hos oss. Arbetstiderna kommer att variera mellan 08-00 efter rullande schema.

Du kommer att utgå från vår terminal i Mantorp där du kör och levererar paket till våra skåp som står runtom i Linköpings-området. I rollen kommer du även att hämta paket hos våra e-handlare och sortera dessa i vår terminal innan leverans.

I dagsläget kommer du köra bilar som enbart kräver B-körkort.

Om dig som söker

Vi söker givetvis dig som är duktig på att köra bil!

Vi tror att du tycker om människor och är trevlig att ha att göra med - både i trafiken, mot kollegor och givetvis våra kunder. Vi vill såklart att du är pålitlig och noggrann - vi håller alltid vad vi lovar våra kunder och du måste också tycka att det är viktigt att paketen kommer fram till rätt plats på rätt tid. Det är viktigt att du tar jobbet på allvar och håller utsatta deadlines.

Krav

- Någon tidigare erfarenhet av budbil/service/lager/logistik
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- B-körkort

Meriterande

- C-körkort

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Mantorp

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Helgsjobb mellan 08:00-00. Även nattarbete kan förekomma. Under sommaren finns även möjlighet att få jobba heltid.

Arbetsgivare: IBX Budbilar

Yrkesbenämning
Distributionsförare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Instabox
Sök jobbet senast 12.12.2020

Dela Annonsen