Student för extrajobb inom Kundtjänst

Företag: Meet a student
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2020-06-25

För vår kunds räkning söker vi en student som vill jobba extra med kundservice.
Är du social och har en hög känsla för service? Vill du jobba i en händelserik och utvecklande atmosfär? Vill du ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Läs då vidare!
Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra hemifrån. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att via mail och telefon hjälpa CV-mallens medlemmar med diverse ärenden och problemlösning.
Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier och vill ha ett roligt extrajobb under din studieperiod. Du ser jobbet som en utmaning och brinner för kundservice. Du är en person med god social förmåga, positiv inställning och har en drivande personlighet.
Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande men inte ett krav. Då du kommer att jobba hemifrån behöver du ha tillgång till en dator och stabilt internet.
Du kommer själv kunna påverka ditt schema för att passa dina studier, vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 dagar/vecka.

Yrkesbenämning
Kundtjänstmedarbetare
Anstallningstyp
Behovsanställning
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Meet a student
Sök jobbet senast 31.08.2020

Dela Annonsen