Lärare inom elteknik i Malmö

Företag: Lernia HR
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2020-06-26

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.

Om Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Vår vision är att leverera Sveriges mest värdeskapande tjänster genom rätt kompetens för kunder och individer.

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker dig som är engagerad i och intresserad av vuxnas lärande. Du brinner för yrkesområdet Elteknik och vill vara med och ytterligare utveckla vår utbildning inom området!

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår yrkesvux-utbildning (Komvux Malmö). Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Formell kompetens

Du får gärna ha

• Behörighet AL Auktorisation lågspänning, omfattande alla elinstallationsarbeten på lågspänningsanläggningar
• Minst 5 års erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare inom elteknik.

Alternativt

• 5 års yrkeserfarenhet utanför utbildningsväsendet
• minst 1 års erfarenhet som lärare, handledare och/eller arbetsledare inom elteknik.

Du har flerårig vana av kvalificerat yrkesarbete och är väl insatt i regelverket inom området.
God datorvana är en förutsättning då delar av utbildningen sker med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia.

Du är kreativ, ser möjligheter och gillar när det händer mycket omkring dig. Du arbetar aktivt för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor, chef och kunder är det viktigt att du är utåtriktad, kommunikativ och bra på att vårda relationer. Du är duktig på att samarbeta samtidigt som du är självgående och inte rädd för att ta egna beslut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning på deltid i Malmö.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Rekryteringen pågår löpande och kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök därför snarast. Sista ansökningsdag: 15 augusti 2020.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef P-O Lindgren, 0722-54 61 24, po.lindgren@lernia.se.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Läs mer på www.lernia.se

Yrkesbenämning
Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Lernia HR
Sök jobbet senast 15.08.2020

Dela Annonsen