B-kurir på deltid till Karlstad

Företag: Instabox
Arbetsort: Karlstad
Publiceringdatum: 2020-06-29

Om Instabox

Instabox är en Tech/Logistik scaleup som förändrar logistikbranschen och e-handeln. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla på nätet och erbjuder våra kunder en snabb och smidig frakttjänst- allt för att underlätta i vardagen. Vår vision är att våra konsumenter ska kunna handla och hämta ut sin order i något av våra smarta skåp samma dag.

Om jobbet

Nu söker vi dig som har B-körkort och som vill arbeta deltid, både dag- och kvällstid. Du kommer att utgå från vår terminal i Karlstad där du kör och hämtar paket hos våra e-handlare och sorterar dessa i vår terminal innan leverans, även långkörning till vår centralhubb i Mantorp eller till Oslo kan förekomma. Då vi har verksamhet sju dagar i veckan, både dag och natt så ser vi gärna att du är flexibel med tider.

Om dig som söker

Vi söker givetvis dig som är duktig på att köra bil!

Vi tror att du tycker om människor och är trevlig att ha att göra med - både i trafiken, mot kollegor och givetvis mot våra kunder. Vi vill såklart att du är pålitlig och noggrann - vi håller alltid vad vi lovar våra kunder och du måste också tycka att det är viktigt att paketen kommer fram till rätt plats på rätt tid. Det är viktigt att du tar jobbet på allvar och håller utsatta deadlines.

Krav

- B-körkort
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande

- C eller CE-körkort
- YKB

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av budbil/lager/logistik. Vi ser även positivt på om du har haft kundkontakt i tidigare arbeten.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Karlstad

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning

Arbetstider: Obekväma tider ingår.

Arbetsgivare: IBX Budbilar

Yrkesbenämning
Distributionsförare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Instabox
Sök jobbet senast 16.12.2020

Dela Annonsen