Administrativ koordinator

Företag: Hermods
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2020-06-30

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Hermods Komvux Distans söker en Kundkoordinator till vårt team. Komvux Distans ansvarar för distansutbildning till ett stort antal kommuner runt om i Sverige. Vårt uppdrag är att tillsammans med vår pedagogiska enhet, Hermods Lärcentrum, leverera distanskurser inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning samt gymnasial yrkesutbildning.

Uppdraget
Som Kundkoordinator har du tillsammans med en till koordinator, en väldigt central roll i vårt team. Tillsammans utgör ni ett administrativt stöd gentemot våra sju Utbildningschefer och rektorer samt vår nationella Distansavtalschef, som leder hela gruppen. Alla utbildningschefer och rektorer sitter utspridda runt om i Sverige och ansvarar för sin region. Det innebär att mycket av jobbet med dina kollegor sker på distans där kommunikation i skrift och via interaktiva lösningar blir oerhört viktigt. Som Kundkoordinator har du din arbetsplats i Malmö tillsammans med (nationell distansavtalschef) och din Kundkoordinatorkollega.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för att koordinera, projektleda och utföra administrativa uppgifter. Det kan handla om att projektleda och moderera olika marknadsaktiviteter, så som nyhetsbrev och webbseminarier. Koordinera administrativa utvecklingsprojekt. Men också att jobba väldigt administrativt i att ta fram faktureringsunderlag, statistik och rapporter.

Profil
Vi söker dig som tycker om att vara spindeln i nätet. Som drivs av att på ett kreativt sätt skapa rutiner och strukturer åt dig själv och andra. Du är driftig, ansvarstagande, social och väldigt självständig. Du är kommunikativ med en god förmåga att skapa goda relationer. Du är noggrann i ditt arbete och samtidigt har du en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter snabbt och samtidigt hålla kvalitet i alla dina leveranser. 

Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och flexibelt jobb där dina idéer och input tas till vara på. I en organisation som präglas av stabilitet, framåtanda och utveckling är Hermods en av Sveriges största privata leverantörer av vuxenutbildning. 

Utbildning och erfarenhet
Du har gymnasieexamen eller en eftergymnasial utbildning inom administration. Du har några års arbetslivserfarenhet där du med fördel jobbat som administrativ koordinator eller projektledare. Med fördel inom skolvärlden, men det är inget krav. God IT-vana är ett måste. God kunskap av Excel, Teams, Zoom och Sharepoint är meriterat. 

Anställningsort
Malmö

Anställningsform
Vikariat ett år med möjlighet till förläning och tillsvidareanställning.

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag
16 augusti. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så inkom med din ansökan snarast.  

Vid frågor kontakta Maria Råstam, nationell Distansavtalschef Komvux distans maria.rastam@hermods.se.

Yrkesbenämning
Studieadministratör
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Hermods
Sök jobbet senast 16.08.2020

Dela Annonsen