C/CE-chaufför på deltid inom fraktning i Bromma

Företag: Randstad
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2020-07-03

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på resan med att se till att personer runtom i Stockholm får deras paket i rätt tid? Paketen körs ut och placeras i boxar där kunden själv får hämta ut leveransen. Här bidrar du till minimerad leveranstid och maxad kundnöjdhet. Behovet är natt v.29-v.33 och därefter vid behov.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden
Budbilsförare med fokus på att förbereda bilen inför utfärd och att leverera sorterade paket till boxar runtom i Stockholm.

Arbetstider
Deltid, natt. Endast ons-sön v.29-v.33, därefter vid behov. 

Kvalifikationer
Kunna uppvisa intyg på annan sysselsättning på minst 50 % 
C eller CE-körkort 
Van vid att köra i trafik och centralt i Stockholm.
Krävs att man kan svenska obehindrat för att kunna kommunicera med kollegor och kunder. 
Godkänd bakgrundskontroll 

Erfarenhet
• Erfarenhet av körning i stadstrafik.

Ansökan
2020-07-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. OBS! Ansökningar tas inte emot via mail.

För information: Parisa Meidanipour, parisa.meidanipour@randstad.se. 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Yrkesbenämning
Distributionsförare
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
3 - 6 månader
Arbetstid
Deltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Randstad
Sök jobbet senast 31.07.2020
Ange referens: 201297072

Dela Annonsen