Junior Business Analyst till Sabis

Företag: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2020-09-16

Som junior Business Analyst hos Sabis får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du blir en viktigt del i ett familjärt företag med visionen att erbjuda Sveriges bästa kundupplevelse inom mat och möten. Sök idag då urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Sabis nuvarande Business Analyst kommer att gå vidare i en ny roll och Sabis söker därför en ersättare. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sabis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Som Business Analyst hos Sabis kommer du ha ett varierat arbete i en familjär organisation. Ditt huvudsakliga område är att ta fram och bygga rapporter med hjälp av Excel Power Query och Power BI. Då IT- avdelningen är liten kommer du få möjlighet att spela flera roller och vara med och driva projekt och supportera enklare IT- problem. Du har en kommunikativ roll där du har kontakt med såväl interna kravställare, externa konsulter och personal i hotell- och restaurangdrift.

"En rolig roll där man får grotta in sig i rapporter, forma sitt arbete mycket på egen hand och ha kontakt med flera olika personer och roller" - Sabis nuvarande Business Analyst om rollen

VI SÖKER DIG SOM
Du tycker om problemlösning och drivs av att hitta lösningar. Du driver självständigt ditt arbete framåt och kommer gärna med egna förslag och idéer. Du låter dig uppslukas av data och jobbar noggrant fram de bästa rapporterna. Du förstår utvecklares språk och kan fungera som länk mellan dessa och kravställare. Vidare är du prestigelös och kan i ena stunden ha kontakt med en restaurangchef i ett supportärende och i andra diskutera datavaruhus med en konsult. Avslutningsvis är du social och värdesätter goda relationer med kollegor.

* Mycket goda kunskaper inom Excel och kännedom om Power Query
* Goda kunskaper inom Office 365
* Intresse för Power BI, databashantering och programmering
* Tål hundar då det vistas kontorshundar på kontoret

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sabis är ett familjeföretag sedan 1874 med visionen om att erbjuda Sveriges bästa kundupplevelse inom mat och möten. De driver idag 25 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker. Miljö är en viktig fråga för Sabis och de är en av Sveriges största inköpare av närodlat, miljömärkt och småskaligt tillverkade råvaror. Sabis har ca. 550 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för cirka en miljard kronor per år. Kontoret i Stockholm består av ca. 40 medarbetare.

Yrkesbenämning
Affärskonsult, IT
Anstallningstyp
Vanlig anställning
Varaktighet
6 månader eller längre
Arbetstid
Heltid
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplats
Academic Work
Sök jobbet senast 16.10.2020
Ange referens: 15044869

Dela Annonsen